Burnoje tirpstantys purūs žagarėliai

 (11)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.7000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir rūgpieniu.

Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Išminkytą tešlą padėkite porai valandų į šaldytuvą. Paskui iškočiokite plonai, supjaustykite 10-15 cm ilgio ir 3 cm pločio juostelėmis. Viduryje kiekvienos juostelės padarykite įpjovą ir perkiškite, kad išeitų kaspinėlis.

Aliejų įkaitinkite, įpilkite šaukštelį degtinės, kad kepiniai neprisigertų riebalų, įmeskite gabalėlį žalios bulvės, kad aliejus nesitaškytų. kai aliejus užvirs, dėkite po vieną žagarėlius ir virkite, vis apversdami, kad abi pusės gražiai pagelstų.

Išvirusius išgriebkite ir padėkite ant rankšluostinio popieriaus, kad susigertų aliejaus perteklius. Sudėkite į lėkštę ir pabarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Miltai
60 g Cukrus
180 ml Rūgpienis
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :