Burnoje tirpstantys GRIETINIEČIAI

 (4)
Grietiniečiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kepimo milteliais.

Išplakite kiaušinį ir sumaišykite su grietine ir lydytu sviestu.

Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinio ir grietinės mišiniu.

Gerai išminkykite. Jei tešla gavosi per kieta, galite dar įdėti grietinės. Jei per skysta kočiojimui, įberkite miltų.

Tešlą iškočiokite iš plačiu puodeliu ar mažu dubeniu išspauskite apskritimus.

Pasiruoškite įdarą: sumaišykite pertrintą varškę, su grietinėle, maskarpone ir cukrumi. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įdaras turėtų būti šlapias, bet ne skystas.

Įdarą dėkite ant apskritimo ir perlenkite pusiau. Kraštų neužspauskite.

Aptepkite kiaušinio plakiniu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
400 g Miltai
100 ml Grietinė
120 g Sviestas
2 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Įdarui
200 g Varškė
200 g Maskarponės sūris
5 šaukštas Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 šaukštas Grietinė
Porcijos: 6
Sudėtingumas :