Bulvių pyragaičiai su garstyčių padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.2000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Virtas bulves, užpiltas pienu, sutrinkite iki tyrės elektriniu trintuvu.

Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską, pipirus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Tešla neturi būti skysta, bet ir ne per daug kieta.

Tešlą kabinkite šaukštelių ir dėkite į verdantį aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.

Garstyčias su grūdeliais sumaišykite su medumi ir majonezu ir patiekite prie išvirtų bulvių pyragėlių.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai