Burnoje tirpstantis varškės pyragas su obuoliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
2.6250 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą sutrinkite tarp delnų su miltais, kol sviestas taps rupiais miltais.

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, cukraus ir įdėkite grietinės. Tešlą išminkykite ir valandai įdėkite į šaldytuvą.

Iš tešlos iškočiokite apskritą paplotį (apie 1 cm storio), įtieskite į miltais pabarstytą pyrago formą ir užlenkite aukštyn kraštus.

Varškę pertrinkite šakute ir išsukite su cukrumi, kiaušiniais ir vaniliniu cukrumi.

Varškę supilkite į tešlos dubenį.

Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite ant varškės.

Obuolius apiberkite cukrumi ir uždėkite sviesto gabaliukų ant viršaus.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai