Burnoje tirpstantis varškės pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šaltą sviestą sutarkuokite į miltus ir gerai išmaišykite.

Įdėkite grietinės, įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų ir gerai išminkykite.

1 valandai padėkite tešlą į šaldytuvą.

Tešlą iškočiokite iki 0,5-1 cm storio lakšto ir juo ištieskite kepimo indo dukną ir šonus.

Varškę išplakite su grietinėle, vanilės ekstraktu ir cukrumi.

Į varškę įmuškite kiaušinius ir vėl gerai išplakite.

Suberkite migdolų miltus ir išmaišykite.

Įdarą supilkite ant tešlos.

Ant viršaus uždėkite kelis nedidelius sviesto gabaliukus.

20 minučių kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Sumažinkite kaitrą iki 170 laipsnių ir kepkite dar 40 minučių.

Palaukite kol atvės ir tik tada pjaustykite.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai