Burnoje tirpstantis varškės apkepas

Burnoje tirpstantis varškės apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.8889 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Manų kruopas užpilkite šiltu pienu ir palikite kelioms minutėms, kol išplaksite kiaušinius.

Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pabals ir padidės.

Kiaušinius sumaišykite su manų kruopomis.

Suberkite pertrintą varškę, suberkite tarkuotas žieveles, vanilinį cukrų, supilkite sultis ir gerai išmaišykite.

Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.

Iš formos išimkite jau šiek tiek atvėsusį.

Apibarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Varškė
6 vnt. Kiaušiniai
10 šaukštas Manų kruopos
1,5 puodelis Pienas
8 šaukštas Cukrus
3 šaukštas Apelsinų sultys
1 šaukštelis Apelsino žievelė
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :