Burnoje tirpstantis varškės apkepas su šilauogėmis

Purus varškės apkepas su šilauogėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Varškę išsukite su pienu ir grietine.

Įmuškite kiaušinius, suberkite kruopas, cukrų, druską, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Atsargiai įmaišykite nuplautas šilauoges.

Varškės masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą. ant viršaus uždėkite kelis sviesto gabaliukus.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Varškė
4 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Manų kruopos
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
5 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
100 ml Pienas
1 šaukštas Grietinė
0,5 šaukštelis Druska
2 sauja Šilauogės
Porcijos: 6
Sudėtingumas :