Burnoje tirpstantis VARŠKĖS apkepas, kuris visada pavyksta

 (9)
Varškės apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Minkštą sviestą ištrinkite su varške.

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus iki standžių putų.

Į varškę supilkite išplaktus trynius, išmirkytas razinas, maltus džiūvėsius, cinamoną ir gerai išmaišykite.

Įmaišykite baltymus.

Masę sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Kepkite 40-50 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Varškė
1 stiklinė Cukrus
5 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Sviestas
1 sauja Razinos
3 šaukštas Malti džiūvėsėliai
0,5 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :