Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.

Įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

Šokoladą išlydykite ir kiek atvėsusį, bet dar skystą supilkite į kiaušinių ir sviesto masę (pilant kita ranka maišykite).

Supilkite pieną ir išplakite.

Kitame dubenyje sumaišykite vanilinį cukrų, miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius.

Į miltų mišinį supilkite pieno plakinį ir gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Kai keksas atvės, išimkite iš formos ir apliekite glaistu.

Glaistą paruoškite taip: išlydykite šokoladą su sviestu, gerai išmaišykite ir apipilkite keksą.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai