Burnoje tirpstantis purus varškės apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Manus maišant suberkite į karštą pieną ir ant mažos ugnies išvirkite manų košę.

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Baltymus išplakite su druska iki stangrių putų.

Sviestą ištirpinkite ir išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

Paprastą varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite grūdėtą varškę, kiaušinio trynius, kiek pravėsusią manų košę, supilkite grietinėlę ir ištirpintą sviestą.

Atsargiai įmaišykite baltymus į varškės masę.

Suberkite išmirkytas ir nusunktas razinas. Gerai išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite į ją paruoštą masę.

Dėkite kepti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40-45 minutes.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai