Burnoje tirpstantis obuolių pyragas

 (2)
Šį paprastą obuolinį trupintų džiūvėsių pyragą siūlykite su vaniliniais ledais.
Trupininis obuolių pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.2857 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis obuolius. Apšlakstykite citrinų sultimis.

Patepkite 26 cm skersmens formą sviestu ir pabarstykite cukrumi.

Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir suberkite maltus džiūvėsius. Kiek pakepinkite, kad džiūvėsiai truputį paruduotų.

Sumaišykite obuolius su ruduoju cukrumi, miltais, cinamonu ir brendžiu.

Užberkite vieną trečdalį džiūvėsių maišinio ant formos dugno ir padenkite puse obuolių.

Užberkite ant obuolių antrą trečdalį džiūvėsių ir padenkite likusiais obuoliais.

Užberkite likusiais trupintais džiūvėsiais ir standžiai apspauskite.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 25-35 minutes.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Obuoliai
2 šaukštas Citrinų sultys
100 g Sviestas
4 šaukštas Cukrus
2 stiklinė Malti džiūvėsėliai
3 šaukštas Rudasis cukrus
1 šaukštas Miltai
1 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Brendis
Kaina: 8lt
Sudėtingumas :