Burnoje tirpstantis obuolių pyragas – greitukas

 (9)
Obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.4545 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

Kiaušinius įmuškite į sviestą ir gerai išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir gana smulkiai supjaustykite.

Suberkite obuolius į tešlą ir gerai išmaišykite.

Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

7 vnt. Obuoliai
250 g Sviestas
100 g Cukrus
3 šaukštelis Vanilinis cukrus
350 g Miltai
5 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :