Morkų pyragas
© Shutterstock
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas smulkiai sutarkuokite.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, muskatu, kardamonu ir cinamonu.

Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

Suberkite morkas, tarkuotą apelsino žievelę ir išmaišykite.

Suberkite, miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus riešutus ir razinas. Gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-55 minutes.

Kol kepa, paruoškite kremą. Ištirpinkite šokoladą ir išsukite su maskarponę.

Kremą tepkite dar ant gerokai šilto pyrago.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai