Burnoje tirpstantis migdolų pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 75min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsukti sviestą ir cukrų.

Sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius.

Sudėti į išsuktą sviestą kiaušinį ir miltų maišinį.

Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa, suvynioti į plėvelę ir, kol bus ruošiamas įdaras, laikyti šaldytuve.

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Migdolų masei išsukti sviestą ir cukrų.

Įmušti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinius.

Įmaišyti maltus migdolus ir migdolų drožles, grietinėlę, likerį ir vanilinį cukrų.

Išmaišyti, kad masė taptų vientisa.

Tešla išlipdyti pateptos išardomos formos dugną ir kraštus. Užpilti ant viršaus įdarą.

Apibarstyti migdolų drožlėmis.

Kepti apie 55 minutes.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai