Burnoje tirpstantis migdolų pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 75min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsukti sviestą ir cukrų.

Sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius.

Sudėti į išsuktą sviestą kiaušinį ir miltų maišinį.

Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa, suvynioti į plėvelę ir, kol bus ruošiamas įdaras, laikyti šaldytuve.

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Migdolų masei išsukti sviestą ir cukrų.

Įmušti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinius.

Įmaišyti maltus migdolus ir migdolų drožles, grietinėlę, likerį ir vanilinį cukrų.

Išmaišyti, kad masė taptų vientisa.

Tešla išlipdyti pateptos išardomos formos dugną ir kraštus. Užpilti ant viršaus įdarą.

Apibarstyti migdolų drožlėmis.

Kepti apie 55 minutes.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai