Burnoje tirpstantis manų kruopų pyragas

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Sviestu patepkite didelę kepimo skardą.

Keptuvėje sumaišykite cukrų ir vandenį sirupui kai užvirs, maišykite, kol sirupas pasidarys aukso spalvos.

Nukaiskite, įpilkite citrinos sultis, apelsinų sultis. Palikite atvėsti.

Visus drėgnus pyrago komponentus sumaišykite dideliame dubenyje iki vientisos masės.

Suberkite sausus produktus ir dar kartą gerai permaišykite.

Supilkite tešlą į kepimo skardą, ant viršaus užberkite trintų migdolų.

Kepkite orkaitėje apie 30 – 40 min.

Išėmę pyragą iš orkaitės apliekite sirupu ir palikite pyragą įmirkti.

Geriausia palaikyti 2 val., tada patiekti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 stiklinė Manų kruopos
1 stiklinė Miltai
0,5 stiklinė Migdolų miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
0,3 skiltelė Rudasis cukrus
1 stiklinė Aliejus
1 šaukštas Apelsino žievelė
1 stiklinė Jogurtas
4 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Padažui
2 stiklinė Vanduo
1,5 stiklinė Rudasis cukrus
1 stiklinė Apelsinų sultys
1 šaukštelis Citrinų sultys
Papuošimui
1 sauja Migdolai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :