© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Sviestu patepkite didelę kepimo skardą.

Keptuvėje sumaišykite cukrų ir vandenį sirupui kai užvirs, maišykite, kol sirupas pasidarys aukso spalvos.

Nukaiskite, įpilkite citrinos sultis, apelsinų sultis. Palikite atvėsti.

Visus drėgnus pyrago komponentus sumaišykite dideliame dubenyje iki vientisos masės.

Suberkite sausus produktus ir dar kartą gerai permaišykite.

Supilkite tešlą į kepimo skardą, ant viršaus užberkite trintų migdolų.

Kepkite orkaitėje apie 30 – 40 min.

Išėmę pyragą iš orkaitės apliekite sirupu ir palikite pyragą įmirkti.

Geriausia palaikyti 2 val., tada patiekti.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai