Kondensuoto pieno pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
3.1333 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Metaliniame dubenėlyje kaitinkite ant mažos ugnies cukrus, kol šis pradės lydytis. Įpilkite vandens ir maišant virkite apie 10 minučių.

Gautą karamelę supilkite į apvalią pyrago formą. Išlyginkite ir palikite, kad sutirštėtų.

Į didelį dubenį supilkite pieną, kondensuotą pieną, vanilės ekstraktą ir įmuškite kiaušinius. labai gerai išplakite.

Plakinį atsargiai supilkite į kepimo formą ant sutirštėjusios karamelės (pilkite taip, kad karamelė ir plakinys nesusimaišytų).

Kepimo indą uždenkite kepimo folija ir įstatykite į skardą aukštais kraštais, iki pusės pripiltą vandens.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą 40 minučių.

Palaukite kol pyragas atvės, dėkite nakčiai į šaldytuvą.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai