Burnoje tirpstantis, greitas obuolių pyragas

 (8)
Obuolių ir avižinių dribsnių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avižų dribsnius sumalkite iki rupių miltų. Obuolius sutarkuokite burokine tarka.

Obuolius sumaišykite su mirkytomis razinomis (galite įdėti ir džiovintų spanguolių). Supilkite vanilinį cukrų ir išmaišykite. Košę padalinkite į dvi dalis.

Maltus dribsnius sumaišykite su cukrumi, miltais, cinamonu ir druska. Mišinį padalinkite į tris dalis.

Sviestą ištirpinkite.

Kepimo popieriumi išklokite plačią kepimo formą. Suberkite vieną dalį biraus mišinio ir išlyginkite. Supilkite vieną dalį obuolių ir išlyginkite. Vėl suberkite birų mišinį, supilkite obuolių košę ir ant viršaus paskutinę avižų mišinio dalį.

Tolygiai ant viršaus supilkite lydytą sviestą.

Kepkite iki 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Iš kepimo indo išimkite jau pravėsusį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Obuoliai
1 šaukštas Vanilinis cukrus
1 sauja Geltonos razinos
1 stiklinė Rudasis cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
1 stiklinė Miltai
1 stiklinė Avižiniai dribsniai
žiupsnelis Druska
1 pakelis Sviestas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :