Burnoje tirpstantis cukinijų ir svogūnų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.5333 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Suberkite smulkiai tarkuotas morkas.

Kepkite vis pamaišant ant mažos ugnies kol svogūnai gražiai pagels.

Suberkite gana smulkiai pjaustytą šoninę ir trumpai dar pakepkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.

Į tarkuotas cukinijas sudėkite svogūnus su šonine, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, miltus ir įmuškite kiaušinius.

Pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Mišinį supilkite į kepimo indą (stiklinį ar keramikinį).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai