Burnoje tirpstantis cukinijų ir svogūnų apkepas

 (4)
Burnoje tirpstantis cukinijų ir svogūnų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.6000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Suberkite smulkiai tarkuotas morkas.

Kepkite vis pamaišant ant mažos ugnies kol svogūnai gražiai pagels.

Suberkite gana smulkiai pjaustytą šoninę ir trumpai dar pakepkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.

Į tarkuotas cukinijas sudėkite svogūnus su šonine, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, miltus ir įmuškite kiaušinius.

Pagardinkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Mišinį supilkite į kepimo indą (stiklinį ar keramikinį).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Cukinijos
4 vnt. Svogūnai
0,5 vnt. Morkos
2 šaukštas Sviestas
4 šaukštas Miltai
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Parmezano sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
100 g Karštai rūkyta kiaulienos šoninė
Sudėtingumas :