Burnoje tirpstanti PAVLOVA su maskarpone ir mėlynėmis

 (1)
Pavlova su maskarpone ir mėlynėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenėlį su kiaušinių baltymais įdėkite žiupsnelį druskos ir išplakite.

Palaipsniui dėkite cukrų, actą ir vanilę.

Masę plakite iki standžių putų.

Orkaitę įkaitinkite iki 130 laipsnių karščio.

Ant kepimo skardos dėkite kepimo popierių ir ant jo formuokite norimo dydžio morengus.

Orkaitėje kepkite 50 minučių.

Iškeptų morengų iškart netraukite iš orkaitės, bet pravėrę orkaites dureles, leiskite jiems gerai atvėsti.

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų. Įmaišykite maskarponę.

Kremą sukrėskite į kulinarinį maišelį ir užspauskite ant morengų.

Viršų gausiai apiberkite nuplautomis ir nusausintomis mėlynėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Morengui
7 vnt. Kiaušinių baltymai
300 g Cukrus
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 šaukštas Baltojo vyno actas
žiupsnelis Druska
Kremui
150 ml Grietinėlė
2 šaukštas Cukrus
200 g Maskarponės sūris
4 sauja Mėlynės
Sudėtingumas :