Burnoje tirpstanti PANNA COTTA
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.3077 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Želatiną užpilkite nedideliu kiekio vandens, kad išbringtų.

Grietinėlę, pieną, cukrų ir vanilės ekstraktą supilkite į puodą ir užvirkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.

Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.

Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.

Supilstykite į stiklines, ledaines ar desertines taures ir palaukite kol visai atvės. Pastatykite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol pilnai sustings.

Patiekite su uogomis ar uogiene.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai