© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Pakaitinkite kokosų pieną ir grietinėlę su cukrumi apie pusę minutės. Gerai išmaišykite, kad cukrus ištirptų.

2. Sudėkite vandenyje pamerktą ir suminkštėjusią želatiną ir gerai išmaišykite, kad ištirptų.

Jei naudojate želatinos lapelius, sumerkite juos į šaltą vandenį, kad išbrinktų, paskui nuspauskite vandenį. Įmaišykite lapelius į karštą kremą, kad jie visiškai ištirptų. Jei naudojate želatinos miltelius, užbarstykite juos ant karšto kremo lygiu sluoksniu ir palikite kokiai minutei, kol susigers, paskui išmaišykite kremą, kad želatina ištirptų.

3. Sudėkite vanilinį cukrų ir tarkuotas žaliųjų citrinų žieveles.

4. Perdėkite į formą ir maždaug 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad nusistovėtų.

5. Prieš patiekdami papuoškite braškėmis ir kokosų drožlėmis.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai