© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
3.0833 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Pakepinkite aliejuje mėsos kubelius ir susmulkintas česnako skilteles, sudėkite daržoves, grybus, prieskonius, pasūdykite, supilkite vyną ir vandenį.

Troškinkite apie 1,5 valandos. Sudėkite smulkintą pomidorą ir prieskonines žoleles, apibarstykite petražolėmis.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Prancūzijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai