Bulvių „traškučiai“ su sviestu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite kaip įmanoma plonesniais griežinėliais.

Sudėkite į dubenį ir apipilkite ištirpintu sviestu. Pabarstykite druska ir gerai išmaišykite rankomis, kad visiems griežinėliams tektų sviesto.

Sudėkite griežinėlius vienu sluoksniu vienas šalia kito ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių (jei laikas dar nepraėjęs, o traškučiai jau apskrudę, traukite lauk).

Palaukite kol atvės ir tik tada valgykite.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai