Bulvių plokštaini su kalakutiena ir pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite, sutarkuokite ir sukrėskite į kiaurasamtį, pamaigykite, kad nubėgtų skystis.

Pieną pakaitinkite iki virimo ir užplikykite bulvių tarkius, gerai išmaišykite.

Pagardinkite druska ir pipirais.

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite svieste su smulkiai pjaustytais pievagrybiais ir sukrėskite į tarkius.

Ten pat sudėkite smulkiai supjaustytą kalakutieną, pagardintą druska ir pipirais.

Išmaišykite.

Dėkite į aliejumi išteptą skardą, viršų taip pat patepkite aliejumi - bus gardesnė plutelė.

Dėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepkite maždaug valandą.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai