© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite, išvirkite ir sutrinkite košę.

Miltus suberkite į dubenį, sudėkite atšaldytą gabaliukais ir šaltą bulvių košę, pagardinkite druska ir greitai suminkykite tešlą. Ilgai minkyti nereikia, nes nuo rankų tešla sušyla ir pasidaro tąsi.

Padėkite pusvalandžiui šaltai ir tada iškočiokite.

Iškočiotą tešlą supjaustykite siauromis juostelėmis, aptepkite kiaušiniu ir uždėkite plonytę atitinkamo storio sūrio juostelę. Tada atsargiai susukite kaip spirales ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol gražiai paskrus.

Lazdeles patiekite prie vyno arba alaus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai