© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplaukite ir nuskuskite kilogramą bulvių. Bulves perpjaukite į keturias dalis ir virkite, kol suminkštės. smulkiai supjaustykite 100 gramų kalendros lapelių. Juos sutrinkite su smulkintomis 2-3 skiltelėmis česnako ir dviem šaukštais alyvuogių aliejaus.

Kai bulvės išvirs, nupilkite vandenį, įdėkite truputį ciberžolės ir sutrinkite bulves iki vientisos masės. Sudėkite trintą kalendrą, įpilkite kelis šaukštus alyvuogių aliejaus. Paskaninkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite. Bulvių košė su kalendra paruošta.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai