Bulvių košė su brokoliais ir špinatais

Kitoks garnyras.
Bulvių košė
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Bulves nuskuskite, išvirkite sūdytame vandenyje, likus minutei sudėkite špinatus. Išskaidykite brokolius, sudėkite žiedynus į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 – 7 min. virkite.

Nukoškite bulves ir brokolius ir sutrinkite į košę. Suberkite sūrį ir gerai išmaišykite. Supilkite jogurtą, įberkite muskato riešuto ir dar kartą išmaišykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Bulvės
300 g Brokoliai
2 sauja Špinatai
100 g Parmezano sūris
200 g Jogurtas (natūralus)
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Muskato riešutas