Bulvių ir maltos mėsos sukučiai

 (2)
Paprasti bulvių sukučiai su mėsa puikiai tinka užkandžiui.
Bulvių ir maltos mėsos sukučiai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.2000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nulupkite virtas bulves ir sutrinkite tyrę.

Suminkykite sviestą, miltus, druską ir bulvių masę.

Suvyniokite tešlą į plėvelę ir palaikykite 1 valandą šaldytuve.

Supjaustykite porą bei česnaką ir apie dvi minutes pakepinkite aliejuje.

Sudėkite maltą mėsą ir kepinkite toliau.

Galiausiai įmaišykite jogurtą, pomidorų pastą ir prieskonius.

Plačiai iškočiokite tešlą ir padenkite įdaru.

Suvyniokite į standų ritinį, supjaustykite 2 cm storio griežiniais.

Sudėkite juos ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos.

Aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
0,5 kg Bulvės
250 g Sviestas
4 stiklinė Miltai
žiupsnelis Druska
Įdarui
1 šaukštas Aliejus
0,5 vnt. Porai
1 skiltelė Česnakai
300 g Malta mėsa
0,5 stiklinė Jogurtas
2 šaukštas Pomidorų pasta
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 vnt. Kiaušiniai (aptepimui)
Porcijos: 10
Sudėtingumas :