Bulvių ir maltos mėsos sukučiai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.2000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nulupkite virtas bulves ir sutrinkite tyrę.

Suminkykite sviestą, miltus, druską ir bulvių masę.

Suvyniokite tešlą į plėvelę ir palaikykite 1 valandą šaldytuve.

Supjaustykite porą bei česnaką ir apie dvi minutes pakepinkite aliejuje.

Sudėkite maltą mėsą ir kepinkite toliau.

Galiausiai įmaišykite jogurtą, pomidorų pastą ir prieskonius.

Plačiai iškočiokite tešlą ir padenkite įdaru.

Suvyniokite į standų ritinį, supjaustykite 2 cm storio griežiniais.

Sudėkite juos ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos.

Aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai