Bulvių ir maltos mėsos apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite morkas ir svogūną.

Keptuvėje pakepinkite maltą mėsą, sudėkite morkų ir svogūnų ratelius.

Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, sudėkite nusausintas konservuotas pupeles, pagardinkite.

Bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą.

Išplakite kiaušinius, pridėkite grietinėlės, pagardinkite druska ir gautą mišinį supilkite į formą.

Kepkite iš anksto iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Pabaigoje uždėkite pomidorų griežinėlių, užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite, kol dailiai pagels.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai