Bulvių „dubenėliai“ su spirgučiais

 (2)
© Shutterstock
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tris bulves išvirkite su lupenomis. Atvėsinkite, nulupkite ir sutrinkite.

Likusias žalias bulves nulupkite, sutarkuokite ir gerai nusunkite tarkius.

Į tarkius suberkite trintas virtas bulves, pasūdykite, įberkite pipirų ir muskato riešuto. Įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Iš masės padarykite nedidelius rutuliukus, juos kiek suplokite ir viduryje įspauskite duobutę.

„Dubenėlius" dėkite į verdantį, pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 minučių.

Svogūnus ir šoninę smulkiai supjaustykite ir kepkite aliejuje, kol svogūnai gražiai pagels. Įdėkite grietinės ir išmaišykite.

Paruoštus spirgučius šaukštu supilstykite į bulvinių „dubenėlių“ duobutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Bulvės
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
1 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Svogūnai
100 g Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė
2 šaukštas Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :