Bulvių apkepas su pievagrybiais ir mėsa

© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vieno kąsnio kubeliais supjaustytas bulves apvirkite pasūdytame vandenyje 10 minučių.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su faršu. Pievagrybius pjaukite į keturias dalis ir dėkite kepti į faršą su svogūnais. Apibarstykite pipirais, druska ir šalavijais. Viską kepkite apie 10 minučių.

Kepimo inde apvirtas bulves sumaišykite su keptu faršu ir pievagrybiais. Užpilkite grietinėlės ir daržovių sultinio mišinį.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Bulvės
1 vnt. Svogūnai
10 vnt. Pievagrybiai
200 g Kiaulienos faršas
100 ml Daržovių sultinys
200 ml Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Šalavijai
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :