© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
2.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves ir morkas sumalkite, įdėkite vieną susmulkintą ir apkeptą svogūną, kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir gerai išminkykite. Virtą mėsą sumalkite, sumaišykite su kitu susmulkintu ir apkeptu svogūnu bei prieskoniais.

Į riebalais pateptą kepimo skardą dėkite pusę bulvių masės, užtepkite 2 šaukštus grietinės, tada dėkite sluoksnį mėsos ir vėl užtepkite 2 šaukštus grietinės.

Tuomet sudėkite likusią bulvių masę, suraižykite paviršių (kad būtų gražiau) ir iškepkite orkaitėje. Apkepą papuoškite porais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai