BULVIŲ APKEPAS - kiekvieno vyro svajonė

 (8)
Bulvių apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves sudėkite virti kartu su lupenomis. Išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Sutarkuokite burokine tarka.

Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite mažą šaukštelį sviesto ir sudėkite kepti smulkiai pjaustytą vištieną. Apkepkite, kol gražiai apskrus.

Vištieną išimkite ir toje pačioje keptuvėje ant nedidelio kiekio sviesto apkepkite pjaustytus pievagrybius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.

Į pievagrybius suberkite prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.

Supilkite pieną, įdėkite grietinės ir išmaišykite. Maišykite ir kaitinkite kelias minutes.

Suberkite vištieną, išmaišykite ir supilkite į apkepo indą.

Ant viršaus suberkite tarkuotas bulves.

Ant bulvių tolygiai suberkite tarkuotą sūrį.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Bulvės
100 g Svogūnai
500 g Pievagrybiai
400 g Vištiena
100 ml Pienas
50 g Grietinė
100 g Sūris
20 g Miltai
pagal skonį druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :