© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite, išvirkite ir sutrinkite. Kai pravės, sutrinkite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais, įmuškite kiaušinį ir įpilkite šlakelį pieno. Berkite miltus ir užminkykite tešlą.

Likusius kiaušinius kietai išvirkite, kai atvės, smulkiai sukapokite. Svogūnų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su kiaušiniais.
Sūrį sutarkuokite labai smulkia trintuve.

Imkite maždaug 2-3 šaukštus tešlos, rankomis suplakite plokščią paplotį. Ant vidurio dėkite šaukštą kiaušinių-svogūnų įdaro, suformuokite „cepeliną“ ir apvoliokite tarkuotame sūryje.

Kepkite įkaitintame svieste iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su grietine.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai