Bulviniai zrazai su traškia sūrio plutele

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite, išvirkite ir sutrinkite. Kai pravės, sutrinkite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais, įmuškite kiaušinį ir įpilkite šlakelį pieno. Berkite miltus ir užminkykite tešlą.

Likusius kiaušinius kietai išvirkite, kai atvės, smulkiai sukapokite. Svogūnų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su kiaušiniais.
Sūrį sutarkuokite labai smulkia trintuve.

Imkite maždaug 2-3 šaukštus tešlos, rankomis suplakite plokščią paplotį. Ant vidurio dėkite šaukštą kiaušinių-svogūnų įdaro, suformuokite „cepeliną“ ir apvoliokite tarkuotame sūryje.

Kepkite įkaitintame svieste iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su grietine.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Bulvės
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Svogūnų laiškai
1 šaukštas Sviestas
30 g Kietasis sūris
žiupsnelis Krapai
1-2 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
šlakelis Pienas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :