© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.3750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žalias bulves sutarkuokite ir nusunkite. Virtas bulves dar karštas sugrūskite, atvėsinkite.

Dubenyje sumaišykite bulvių tarkius, virtas bulves, kiaušinį, grietinę, druską ir gerai išminkykite.

Įdarui kiaulieną sumalkite mėsmale, sudėkite smulkiai supjaustytą pakepintą svogūną, pipirus ir druską.

Iš bulvių masės darykite paplotėlius, uždėkite paruošto įdaro, suformuokite rageliai ir kepkite apverčiant gerai įkaitintame aliejuje. Aliejaus turi būti tiek, kad rageliai būtų apsemti.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai