Kukorai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis. Atvėsinkite, nulupkite ir sugrūskite.

Suberkite miltus, druską, pipirus, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną, pievagrybius ir sutarkuokite morką. Viską apkepkite svieste su druska ir pipirais.

Iš bulvių tešlos iškočiokite paplotį, išspauskite apskritimus ir į vidurį dėkite įdaro.

Užlenkite ir užspauskite kraštus.

Kukorus sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, aptepkite ar apipurškite aliejumi.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Patiekite su spirgučių padažu.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai