© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite, kol taps auksinės spalvos. Smulkiai supjaustykite grybus, apkepinkite neuždengę, kol bus beveik iškepę. Sumaišykite su svogūnais, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir viską pakepinkite kartu. Atvėsinkite.

Bulves sutarkuokite burokine trintuve, sumaišykite su svogūnais ir grybais, sudėkite miltus, kiaušinius, druską, pipirus, išmaišykite. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Padažui sumaišykite grietinę, česnaką, žalumynus, druską, pipirus. Patiekite su padažu.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai