Bulviniai blynai su pievagrybiais

 (12)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite, kol taps auksinės spalvos. Smulkiai supjaustykite grybus, apkepinkite neuždengę, kol bus beveik iškepę. Sumaišykite su svogūnais, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir viską pakepinkite kartu. Atvėsinkite.

Bulves sutarkuokite burokine trintuve, sumaišykite su svogūnais ir grybais, sudėkite miltus, kiaušinius, druską, pipirus, išmaišykite. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Padažui sumaišykite grietinę, česnaką, žalumynus, druską, pipirus. Patiekite su padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Bulvės
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Padažui:
200 g Grietinė
2 skiltelė Česnakai
1 sauja Žalumynai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Kepimui:
Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :