© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite. Nusunkite susidariusį skystį, įmuškite paplaktą kiaušinį, pagardinkite druska ir suberkite miltus. Iškepkite blynus su aliejumi.

Grybus nuvalykite ir išvirkite, jeigu reikia - atvėsusius susmulkinkite. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su 1 šaukštu aliejaus. Baigiant kepti sudėkite grybus, supilkite grietinėlę ir pagardinkite druska bei pipirais. Patroškinkite maišydami 5 minutes.

Ant troškintuvo dugno dėkite kelis šaukštus grybų padažo, tada blynus, vėl padažą ir taip susluoksniuokite visus blynus. Ant viršaus užliekite 100 ml grybų nuoviro, aptepkite grietine ir dėkite į karštą orkaitę 20 minučių.

Patiekite su grietine, pagardinta išspaustu česnaku.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai