© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grybus nuvalykite, nuplaukite. Jeigu naudosite pievagrybius, užteks juos pakepinti svieste. Jeigu miško grybus - juos pirma išvirkite, paskui smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu.

Bulves nulupkite, sutarkuokite burokite trintuve. Kiaušinį išplakite, sumaišykite su bulvių tarkiais, suberkite pakepintus grybus, miltus, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Valgykite su grietine arba spirgučių padažu.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai