Bulviniai blynai su gaiviu padažu

Autorius: Rasa Vendelienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves ir svogūną sutarkuoti elektrine trintuve, įmušti kiaušinius, suberti miltus, druską, viską gerai išmaišyti ir kepti blynus.

Agurkas nuvalomas, sėklos taip pat išimamos, sutarkuojamas šiaudeliais, išspaudžiamas česnakas, suberiama druska. Sudedama grietinė ir majonezas, viskas gerai išmaišoma ir patiekiama prie iškeptų blynų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blynams:
10 vnt. Bulvės
1 vnt. Svogūnai
3 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
Padažui:
1 vnt. Agurkai švieži
1 šaukštas Grietinė
1 šaukštas Majonezas
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :