© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mieles sumaišykite su pienu, cukrumi bei vienu šaukštu miltų ir leiskite pakilti. Margariną ištirpinkite, atvėsinkite ir supilkite į bulvių masę.

Suberkite miltus, supilkite mieles, įdėkite trynius ir suminkykite tešlą. Miltų kiekį reguliuokite pagal tešlos tirštumą - jų gali prireikti šiek tiek daugiau ar mažiau. Užminkytą tešlą uždenkite ir laikykite šiltai, kol pakils.

Ant miltais pabarstytos lentos iškočiokite tešlą ir išspauskite nedidelius apskritimus. Ant pusės apskritimų uždėkite džemo ir uždenkite kitu apskritimu. Gerai užspauskite kraštus ir leiskite spurgoms pakilti.

Virkite įkaitintuose riebaluose. Atvėsusias spurgas apibarstykite cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

100 g Sviestas
300 g Bulvės virtos
2 vnt. Kiaušinių tryniai
100 ml Pienas
20 g Mielės
100 g Miltai
1 šaukštas Cukrus
5 šaukštas Aviečių džemas įdarui
500 ml Aliejus virimui
1 šaukštas Cukraus pudra apibarstymui