Bruknių uogienė su obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bruknes perrinkite ir nuplaukite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą ir į dar verdantį suberkite švarias uogas. Dar pakaitinkite, kol užvirs, ir palikite per naktį pastovėti. Ryte jau galite virti uogienę.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite. Suberkite į verdančią bruknių uogienę ir virkite, kol suminkštės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Bruknės
1 kg Obuoliai
600 g Cukrus
2 stiklinė Vanduo