© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Užkaiskite puodą su vandeniu. Mažame dubenėlyje sumaišykite aliejų ir actą. Suberkite brokolius į verdantį vandenį ir po 60 sek. išgriebkite (nepervirkite - brokoliai turi būti kieti ir traškūs). Perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir sudėkite į didelį dubenį.

Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir suberkite ant brokolių. Sudėkite fetą, riešutus, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite aliejaus ir acto mišinį. Išmaišykite ir patiekite.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai