© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Briuselinius kopūstus nuvalykite, nuplaukite ir apkepinkite svieste. Paskui sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir truputį patroškinkite. Retkarčiais pamaišykite, kad neprisviltų.

Ištroškintus kopūstėlius apibarstykite tarkuotu muskato riešutu ir tarkuotu sūriu, pagardinkite maltais pipirais.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai