Briuselio kopūstai su šonine grietinėlės padaže

 (2)
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apkepkite šoninę ir palikite pastovėti. Morkas supjaustykite juostelėmis ir taip pat apkepkite, paskui, sumažinę ugnį, į keptuvę sudėkite kopūstus.

Pakepkite, kol gražiai paruduos. Tada supilkite grietinėlę, garstyčias, sojos padažą, pabarstykite prieskoniais ir kepkite, kol suminkštės. Patiekite su šonine.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :