© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Fondiu indą ištepkite trintu česnaku, smulkūs gabalėliai tegul lieka dugne. (Galima gaminti ir atskiroje keptuvėje). Supilkite baltą vyną ir cheresą ir nustatykite vidutinę temperatūrą.

Sūrio kubelius apvoliokite kukurūzų krakmole. Juos sumeskite į įkaitusį vyną ir lėtai išmaišykite - pirmiausiai mediniu šaukštu, paskui metaline šluotele. Kai sūris išsilydys, nuimkite nuo ugnies, suberkite muskatą, druską, pipirus.

Fondiu turi būti tolygios konsistencijos ir gražiai padengti medinį šaukštą. Jei masė per skysta, įdėkite daugiau sūrio. Jei per tiršta, įpilkite vyno.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai