Braškių uogienė su sambuka
© “Dansukker” nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes.

Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį.

Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo.

Atsargiai nugriebkite putas.

Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius.

Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai