Braškių uogienė su levandomis
© “Dansukker”
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Braškes nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.

Į jas supilkite sidrą ir neuždengtame puode masę virkite 5–6 minutes.

Suberkite levandų žiedus ir cukrų, maišydami dar pavirkite 3–4 minutes.

Puodą nukelkite nuo viryklės ir nugraibykite putas.

Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius.

Uždarykite. Laikykite šaltai.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai