Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
© “Dansukker”
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas.

Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min.

Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo.

Atsargiai nugriebkite putas.

Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius.

Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai