Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais

Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
© “Dansukker”
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas.

Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min.

Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo.

Atsargiai nugriebkite putas.

Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius.

Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

„Dansukker“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Braškės
250 g „Dansukker“ cukrus uogienėms
4 šaukštas Balzaminis actas
2 šaukštelis Juodieji pipirai
Porcijos: 12
Sudėtingumas :