© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Sunokusias braškes pertrinkite per tinklelį arba susmulkinkite trintuvu. Paruoštą tyrę sumaišykite su cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies maišydami, kol ištirps cukrus. Tuomet padidinkite ugnį, virkite graibydami putas, kol tyrė pradės tirštėti.

Baigiant virti suberkite citrinų rūgštį. Išvirtą karštą marmeladą supilkite į švarius stiklainius ir sandariai uždarykite.

Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai